2016 Golden Dream Barbie

Prvý prírastok roku 2018. Kúpená po Vianociach 2017 na ebayi, prišla prvý januárový týždeň 2018 z Veľkej Británie.



Už dlhšie som chcel mať aj tvár Superstar na tele Model Muse a Goldka bola moja voľba číslo 1. Skvelo spája retro ducha s moderným štýlom. Avšak nikdy na ňu neprišiel rad, až po týchto Vianociach. :)

Bábika je z kolekcie Superstar Forever, ktorá reprodukuje bábiky z konca 70.rokoch a rokov 80-tych, ale spôsobom, že zachováva ich retro čaro (tvár Superstar) a štýl a mieša to so súčasným štýlom a moderným telom Model Muse. Kolekcia nemala dlhé trvanie, obsahuje len 2 bábiky - Dream Date a Golden Dream.

Text z krabice, ktorý som preložil veľmi voľne, doslovným prekladom by z toho vznikol dosť nezrozumiteľný mix. :D

"V roku 1977 dostala Barbie nový vzhľad, ktorý odzrkadľoval štýl 70-tych rokov.Vlasy vyblednuté od slnka, ligotavé šperky a oslnivá póza modelky poskytli bábike Barbie úplne nový vzhľad, ktorý bol neodoľateľný! Jej úsmev odhaľujúci zuby a jemný, priateľský vzhľad z nej urobili obľúbenú bábiku. Do dnešného dňa je Superstar Barbie bábikou, ktorá je žiadaná medzi zberateľmi a fanúšikmi bábik.


Kolekcia Superstar Forever sa vracia s druhou bábikou inšpirovanou obľúbenou Barbie érou. Tak ako jej predloha Golden Dream Barbie z roku 1980 aj táto bábika žiari kovovým leskom. Zlatý overal a zlaté vlasy svojim leskom pútavajú pozornosť. Príslušenstvo - kabelka, šľapky s otvorenou špičkou, opasok a náušnice - nadväzujú na bohatý zlatý motív. A nakoniec chlpatý biely kabátik ponúka očarujúci kontrast. Očarujúca, veľkolepá a zlatá: myslíme si, že táto Superstar bude s nami navždy."

Zatiaľ je v krabici. Je to taká pravá Barbie od Mattela, v ponímaní nás-detí 90.rokov. Husté dlhé vlasy, tvár Superstar 1976 a modré oči. Oblečenie je zlatý overal s kožuchom. Vypracovanie je naozaj zberateľské, vidno, že je to už Gold label. :) Kabelka je látková, nie plastová, aj keď je v krabici obalená plastom.:)

Fotky sú jednotvárne, keďže bábiku zatiaľ nechávam v krabici, pretože sa mi páči ten luxusný vzhľad. :)


























Nabudúce ostaneme ešte stále pri blondínach. :)

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí