2017 Holiday Barbie Hispanic

9.prírastok je vianočný darček, ktorý som si dal sám sebe. :D :D



Minulý rok (2016) bol rozpačitý, čo sa týka vianočných Barbie od Judy Choi. Mali plastové živôtiky a mnohým ľuďom pripadali veľmi playline. Ale mali 3 plusy. Po prvé zaviedli systém troch rôznych verzii s tromi rôznymi tvárami. Po druhé vybrané tváre boli príjemnym prekvapením v kolekcii, kde sa posledné roky opakovalo len pár tvárí, lebo to boli nové tváre, nie často využívané. A po tretie mali 3 rôzne šaty. Carlyle Nuera, ktorý tento rok debutoval ako dizajnér vianočných Barbie, sa sa snažil v tomto trende pokračovať. Doprial nám 3 rôzne tváre, z toho každá bola v niečom nová (blondína - Millie zavreté ústa mala debut medzi zberateľskými, černoška - LaVinia mala debut na tele Model Muse a bola to prvá štíhla bábika s danou tvárou a Hispánka - Mermaid bola prvá bábika s danou tvárou pre masy, ktorá mala realistickú farbu pleti). Pôvodne mali aj rôzne šaty (zlaté pre blondínu, biele pre Hispánku a červené pre černošku), ale potom Mattel z nepochopiteľného dôvodu dal černoškine šaty všetkým trom. :(

Keďže šaty boli také isté; aj keď tváre, líčenie, komplet vlasy, farba pleti aj pozícia rúk boli odlišné; rozhodol som sa, že si vyberiem len jednu verziu a voľba padla na Hispánku, pretože z nej nebolo toľko chybných kusov ako u černošky a tvár Mermaid 2011 som chcel mať vždy vo svojej zbierke.

Barbie má zlaté tiene, vďaka ktorým sa dosť zle fotí do tváre. Naživo je oveľa krajšia ako na fotkách, kde pôsobí vyplašene, v reáli je však krásna. Vlasy má pomerne husté v dvoch farbách, má na hlave aj v súčasnosti moderné "hovienko", ktoré strašne neznášam na reálnych ženách, takže z účesu až taký nadšený nie som.

Šaty sú fajn, aj keď ten materiál nie je to pravé. Najhoršia je však tá cena, 64,99 eur je veľmi veľa za tohtoročné vianočné bábiky, sú síce krásne a snažia sa pôsobiť honosne, ale na tieto bábiky je to veľa.

Som zvedavý, čo Carlyle vymyslí na budúci rok, pretože aj vianočné 2018 budú v jeho réžii. :)

Ďalšiu recenziu, vrátane vysvetlenia ako sa dá prichytiť hviezda bábike vzadu o šaty nájdete u Nikky:

Fotiek je veľmi veľa, ale tak snáď nájdete si každý aspoň jednu, kde bábika vyzerá dobre.:)



























Nabudúce budeme pokračovať vo vianočnom móde. :)

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí