2017 Fashionistas Sweet for Silver 62 Petite

8.prírastok tohto roka.:)



Tesne po Look som kúpil túto Fashionistas, ktorá bola už v pláne niekoľko mesiacov a nakoniec je to jediná Fashionistas z jesennej kolekcie, ktorá u mňa skončila. Mnoho českých a slovenských zberateľov jej nákup malo v pláne, ale väčšinu naživo sklamala, mňa však nie, aj keď uznávam, že každý kus, ktorý som doteraz videl mi pripadal iný, moja sa mi však páčila najviac, má takú najguľatejšiu a najširšiu hlavu z nich, ale k tvárí Oriental/Kira 1980 mi to sedí viac ako úzka dlhá tvár.

Je super že značenie tváre ostalo pôvodné, i keď jej pery sú jemne modifikované sú menej "3D" sú také ploché a ako po plastickej operácii, čo je škoda, preto ju ľudia prirovnávajú k mladej Kylie Jenner. Ale tak stále je to Kira. Maľba je pekná, moderná a nevyzerá úplne playline a vyzerala by fajn aj na model muse tele. Vlasy má nádherne husté, oblečenie sa dá zniesť, pretože tričko a tie šaty sú 2 časti. A vyzerá to tak, že nízke telo u mňa prevláda najviac z tých nových tiel, ale to preto, lebo ich hlavy sú pre mňa najkrajšie. :) A teším sa na budúcoročnú Fashionistas Kiru s červenými perami a ešte svetlejšími vlasmi, tú tiež kúpim, tá je tiež malá. :)

Tak a fotky, tie drôty, čo má v hlave spôsobujú to, že sa jej z toho vrkoču oddeľujú vlasy, asi jej ich nakoniec rozpustím.:)














Kira predvádza choreografiu z reklamného videa, kde sa akože tieto toporné Fashionistas hýbali. :D



Nabudúce už na vianočnú a zberateľskú tému. :)

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí