Romain 2010

A je tu najobľúbenejšia IT mužská tvár mňa a Hanneton. :) Je to taká trošku líščia tvár, ale má svoje obrovské čaro. Je to taký Benedict Cumberbatch.:)




Táto tvár sa najprv objavila vo fantasy kolekcii Dark Hunters pri Acheronovi. Potom sa táto tvár prehupla do FR kolekcie, kde sa dvakrát objavila u Romaina Perrina, i keď 1 Romain je strčený pod NuFace. A potom trikrát u Ollieho Lawsona, ktorý je súčasťou kolekcie Color Infusion, ktorá sa niekedy zaraďuje pod FR, niekedy nie. Čiže pri ňom nám začínajú mierne zmätky. Pierre bol čisto len vo FR, raz sa prešmykol do NuFace. Cisco sa prešmykol raz do NuFace, raz k Poppy Parkerovej, ale ináč bol FR. Darius bol čisto FR, i keď práve jeho by som rád videl aj inde, aby mohol mať nejaký neformálny účes. Perry bol ako fantasy Dracula a potom iba vo FR. Lukas bol v NuFace a raz vo FR. Takeo dvakrát NuFace, dvakrát FR.

Mám tušenie, že najbližšie nás čaká nejaký krátkovlasý Romain, keďže krátkovlasý bol len raz.:) Čo je škoda, ale tak doprajem fanúšikom krátkovlasých Romainov kus podľa nich.

2010 Dark Hunters Acheron
Každý, kto pravidlene navštevuje môj blog,vie, že tohto pána mám veľmi rád. Zaujal ma už kedysi u Edi, vtedy by mi ani vo sne nenapadlo, že jeho dvojča bude bývať u mňa. :) Pre mňa je dokonalý.:) Už ani neviem, čo ešte k nemu napísať.:)



2011 SIlent Partner Romain Perrin
Toto je tiež úžasný krásavec, má nádhernú farbu vlasov. V pôvodnom stave je u Jitky a v prevlásnenom u Lenky. Je úžasný.:)

http://jitacopi.blog.cz/1201/riven-pokracovani-ve-svlekani-1



http://nauriel.blog.cz/1406/kieran-in-denim


2011 Rock Steady Romain Perrin
Tento Romain je úžasný, mal som ,čo robiť, aby som odolal Jitkinej ponuke, keď ho predávala, lebo on je dokonalý. Krásne oči a vlasy. :)


http://jitacopi.blog.cz/1209/rocky-potreti


2013 Color Infusion: Ollie Lawson B
Ďalší dokonalý kus, ktorý po zmytí vlasov je úžasný.:) Rád by som ho mal, je to môj nový Holy Grail.:) Tu si ho môžete pozrieť prerobneého na Kurta Cobaina: https://www.flickr.com/photos/dollywood2012/13993260189/


http://maledolls.tumblr.com/post/68904946673/ollie-by-jen-savage-on-flickr-via-flickr-color

2013 Color Infusion: Ollie Lawson A
Ďalší skvelý kus s extravagantným melírom.:) Má ho Katka.


http://zmrzlinka80.blog.cz/1401/oliver-lawson


2014 Color Infusion: Saturday Night Fever Ollie Lawson as Tony Manero
Zatiaľ posledný počin s touto tvárou. Podoba s Travoltom "veškerá - žádná", ale je tiež nádherný.:)


https://www.flickr.com/photos/virina78/14604034035/sizes/c/

Nabudúce navštívime exotickú tvár, ktorá patrí medzi moje obľúbené.:)

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí