2.12 Nový život

Do mesta sa nasťahovala nová postava Karin, ktorá má však už pestrý život z iného blogu.




Karin: Snědá kráska, která je nezkutečně podobná dívce, se kterou měl James románek. Je z bohaté rodiny a od mala měla vše, nač si vzpoměla. Vlastní podíl firmy Star, která vyrábí šperky a doplňky. Krachuje jí manželství s Kenem, který ji dělá potíže se získáním kompletní firmy Star. Nikdy nevychází nenalíčená. Ráda spí, čte a poslouchá hudbu. Zbožňuje donuty, nesnáší dotěrnost (ZMRZLINKA, 2014).

Karin sa rozviedla s Kenom a rozišla s Jamesom. Rozhodla sa urobiť drastickú zmenu a presťahovala sa do nového mesta a do novej krajiny.

Karin: Nový štát, nový jazyk. Nový účes, i keď pôvodne som chcela účes ako Miley Cyrus. A nový štýl obliekania. Vidím, že tu ľudia nosia prapodivné kombinácie oblečenia. Dúfam, že ma Salma naučí dobre po slovensky, ešte sme komunikovali len mailami. Viem, že bývala už v Prahe, Písku, Brne, Olomouci, Jihlave, Hradci, Košiciach, Bratislave, Košiciach, Banskej Bystrici. A teraz vlastní obytný komplex s osmimi bytmi.


Salma: Ahoj, jak jse máme? Kde máš zavazadlá.
Karin: Celkom dobre, o pár minútmi mi ich privezú.


Salma: Mám nádchu, strašlive kejchám. Proto nemám upřavené vlasy.
Karin: Mohla by si mi porozprávať o tunajších nájomníkoch?


Salma: Tu na prvním bydlím já a teď aj ty. Nad námi býdlí na tvé strane Agatha - barová speváčka, která si myslí, že jedného dňa bude hvězdou popu. Chodí po kastingoch všech hudobných šou. A na mé strane interierová dizajnérka Murron, tiež sa presťahovala z Čiech. Na třetím bydlí bohatý starý mládenec Ashton, ale říka si Acheron. Je to intelektuál, ale se vzhledem rockera. Oproti nemu býva mladý pár Michelle a Chris. Ona študovala interiérový dizajn, ale odišla odtiaľ a začala navrhovat oblečení a on študuje právo. Nad nimi býva ďalší pár - Murronin brat Simon, je automechanik a jeho přítelkyne Lena je učitelka v materské školce. A posledný byt je prázdnej, prenajímam ho filmovému štábu, který tam točí interiéry do jednoho seriálu.



Karin: Zaujímavé.
Salma: Neboj zorganizuji uvítaciu párty pro tebe a seznámiš se s nima.


Karin: A kde bude tá párty?
Salma: V pivnici, tam se všechni stretávame, jsou to společné priestory.
Karin: V pivnici? To akože ve sklepe? Kde som sa to ocitla?







Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí