Info od Billa Greeninga

Ako vždy raz za štvrťrok BFC nám ponúkol ďalšie video. Takže, poďme naň. Tentoraz odpovedal na otázky Bill Greening a mám pocit, že od neho sme sa dozvedeli toho viac ako od Roberta a Lindy v minulých videách.


To najzaujímavejšie Vám preložím, ale samozrejme na konci článku bude aj samotné video, takže, možno objavíte niečo, čo mi uniklo.:)

1. otázka - môžeš nám povedať nejaké info o druhej bábike v sérii - Hauted Beauty (to je tá kolekcia, v ktorej bol minulý rok Duch).

Informácie odhalili na Convention, čiže bude to upírka a vyzerá to tak, že bude vyzerať, tak ako tá, čo ju tam vydražili (obrázok uvidíte vo videu - je to Louboutinka v čiernych šatách). Oficiálne promofotky čoskoro.

2. otázka - prečo nenavrhneš mužské bábiky vo fantasy kolekcii? ( do toho sa zahŕňajú bábiky typu tie vesmírne ako Queen of Constelation, Empress of Aliens + tie strašidlené ako Duch).

Bill hovorí, že strašidelná kolekcia alebo nová kolekcia, ktorá nahradí vesmírne bábiky, boli mali byť miesto pre Kena. Čiže, táto odpoveď je taká, že možno, čiže možno v roku 2015 alebo ešte neskôr.

3. otázka - čo sa chystá v budúcnosti v kolekcii Look?

Bill je rád, že kolekcia Look je úspešná a budúcoročné bábiky navrhne úplne nový tím. No, som zvedavý, či budú aspoň trochu zaujímavé.

4. otázka - nábytok v Look.

Zatiaľ nechystajú. Ale v budúcnosti nie je vylúčené.

5. otázka - podľa čoho vyberáte sviatky do kolekcie hostesiek?

Tam iba zopakoval aké boli doteraz a ukázal promo tej tohtoročnej na Silvestra. A že môžeme hádať, čo bude ďalší rok. :D

6. otázka - ak by si mohol navrhnúť tvoju vysnívanú fantasy bábiku, akú by mala tvár a aká by vlastne bola?

To úplne zakecal, vymenoval bábiky z niekoľkých ročníkov Convention, pri ktorých nebol obmedzený rozpočet a tak sa mohol na nich vybúriť. Je tam fotka upírku, čiže z tohto vyplýva, že tá chystaná upírka bude asi chudobná príbuzná tej z Convention.

7. otázka - ktorú zo svojich vlastných bábik z tvojej zbierky máš najradšej?

Je zberateľ starých Barbie zo 60. a 70. rokov. Má rád American Girl Barbie, to je tá z 1965 s mikádom a ofinou. Upresnil to, že je to tá s čelenkou a s popolavými blond vlasmi, čiže niečo podobné:


8. otázka - akým spôsobom ovplyvňuje Tvoja vlastná zbierka tvoje návrhy?

To, že má rád staré Barbie, môžeme vidieť v hosteskovskej kolekcii.

9. otázka - máš obľúbeného priateľa alebo rodinného člena Barbie, pre ktorého rád navrhuješ alebo ho zbieraš?

Spomenul Midge a repro set z tohto roka.

10. otázka - ako sa stať dizajnérom?

Bill povedal, že musíte mať radi najmä Barbie a mať vyštudovaný dizajn oblečenia alebo hračiek.

11. otázka - aké farby a látky rád používať pri návrhoch Barbie?

Tam poukázal, že záleží od bábiky. Uviedol príklady ako Basics a Duch. A má rád červenú, ktorú uvidíme na upírke.

12. otázka - máš rozbehnutých veľa rôznych projektov, je to preto, že máš rád rôznorodosť?

Má rád rôznorodosť, má rád reprá, fantasy a aj módne bábiky ako Look.

13. otázka - ktorý štýl ťa najlepšie odráža ako zberateľa?

Má rád retro ako hostesky či nový Batman. Pri tejto otázke odhalil aj nové repro k 50. výročiu Skipper, ktoré je dosť trápne, lebo má na sebe rovnaké šaty ako repro z jej 30. výročia, ktoré bolo však porcelánové. :D Tvrdí, že sú to vzácne šaty, ale aj tak, také opakovanie, je to iné akokeby bola oblečená v pôvodných plavkách, lebo to je oblečenei prvej Skipper, ale toto sú šaty, jedny z mnohých a vybrané už druhýkrát pre výročnú Skipper. Ale budiš, poznáme jednu bábiku z budúcoročnej kolekcie.

O tri mesiace bude video s dizajnérkou Judy Choi, ktorá navrhla tohtoročnú Vianočnú Barbie (všetky 3 verzie), bohužiaľ to je zatiaľ jej jediný návrh okrem Stardoll, čiže neviem na čo sa jej budú pýtať ľudia? Jedine, žeby dovtedy predstavili nejaké bábiky na budúci rok, ktoré navrhla ona.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí