Dom obuvi

Konečne tu máme dlhoočakávaný článok o topánkach. Na ktorý sa tešili najmä Blanka a Tinka. :) Článkov bude viac, tento bude niečo ako rozprávka a účinkovať budú topánky od darcu, ktoré pricestovali ešte s Kanadou, morskou vílou Midge a Diamant Barbie.:)



Kde bolo, tam bolo, za desiatymi kruhovými objazdami, piatymi sídliskami, dvomi centra mesta, tromi záhradkárskymi oblasťami, žili v jednom meste 2 bohaté sestry Bianka a Blanka. Staršia Bianka bola veľmi namyslená, okrem módy a seba na nikoho nemyslela. Založila si dom módy BianFashion, v ktorom mali ponúkať svoje oblečenie mnohé svetové značky. Avšak veľmi sa jej nájomcovia do domu netlačili, keďže bola veľmi arogantná. Radšej nechala v dome prázdne miesta, ako by mala znížiť nájom. Ľudí, ktorí neboli oblečení podľa jej predstáv vyhadzovala a preto jej dom módy bol plný deprimovaných predávačiek, drahých figurín, ktoré vyzerali ako Lord Voldemort z Harryho Pottera a bez zákazníkov.



Mladšia Blanka bola sestriným pravým opakom. Mala rada ľudí okolo seba a jej slabosťou boli topánky. Preto sa rozhodla založiť dom obuvi Blankolína a za nízke peniaze prenajala priestory všetkým predajcom obuvi z mesta a preto sa do jej domu presťahovali predajne z celého mesta a tak sa bežní ľudia stretávali v dome obuvi s vyššou sociálnou vrstvou. A nikoho nevyhadzovali preč a každý si tam našiel topánky pre seba. Preto z vďaky všetci predajcovia premenovali svoje obchody, tak aby niesli aspoň čiastočne Blankine meno.



A hľa, buďme si predstaviť niekoľkých zákazníkov. Manažérka Andrea je veľmi zaneprázdnená, preto si topánky objednáva z Blankulíny online a nosí jej ich kuriér. Nosí výhradne značku Blanolo Blahnik.







Pán Ken je lekár a veľká konzerva. Preto si kupuje len konzervatívne kožené topánky a výhradne značky Blaťa. Vždy si kúpi aj hnedé aj čierne.





Supermodelka Nina je závislá na topánkach, keď sa jej nejaké páčia, kúpi si ich, aj keď nemajú jej čislo, čo sa stalo aj teraz. Je to pravdaže značka Blauboutin.









Vysokoškoláčka Teresa nemá veľmi veľa peňazí na rozhadzovanie, preto nakupuje v sieti Blainchmann. Ale cez prázdniny si zarobila robením čašníčky na Mallorke, tak si kúpila 2 páry.:)






Prekladateľka Christie sedí celé dni doma zhrbená za notbukom, tak sa chodí vyvenčiť do domu obuvi. Jej obľúbeným obchodom je John Blanfield.









Pani Táňa má 6 detí a je ženou v domácnosti, peňazí veľa nemajú, ale keď má voľnú chvíľu, chodí si zasnívať a vyskúšať si topánky do svojej obľúbenej Obuvi Blantizánske.









Drew je športovkyňa a neznáša vysoké podpätky, takže nakupuje iba v športe Bladidas.









Summer má rada eleganciu, preto siaha po značke Ralph Blarent.








Barča má rada zábavu, preto chodí do obchodu Blan Škrpál, kde predávajú samé bizardné modely.:) Je jej ľúto, že čierny model je pre ňu veľký.












Blanke sa veľmi darilo, Bianke vôbec, tak predala pod cenu svoj dom módy Ázijskej asociácii predajcov textilu na Slovensku a tým pádom, lukratívne priestory zabral neporiadok a chaos s figurínami, ktoré sa prezliekali len raz za polroka.

Koniec

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí