Obsadenie príbehov č. 2

A tu sú zvyšné postavy.:) Ináč som si uvedomil, že v zostave nemám ani jednu Laru. Zamračený Viem, že vzťahy sú komplikované, ale nabudúce Vám nafotiť spolu rodiny, kolegov a postavy čú spolu niečo majú. :D




Midge Sherwoodová (rodená Hadleyová)
Večná optimistka, jej zmyslom života je starostlivosť o svoje 3 deti. Rada varí a pečie. Má manžela Alana a sestru Miranu.



Alan Sherwood
Usmiaty architekt. Má rád svoje deti. Rád si doma majstruje, niekedy mu to však nevyjde podla jeho predstáv.:D



Mirana Hadleyová
Staršia sestra Midge, kedysi chodila s Alanom. Je šéfredaktorkou módneho časopisu. Je veľmi náladová, cynická, tvrdohlavá a vôbec nie je milá.



Betty Martinézová
Zamestnankyňa Mirany v redakcií jej časopisu. (Teraz ma asi budete neznášať :D) Matka troch detí - Teresy (áno, tá blond z BB, čo chodí s Jakeom), Adama a Shanea. Jej manžel je švédsky podnikateľ s nábytkom.:) Je veľká workoholička, ale veľmi milá a nápomocná.:)



Adam Martinéz
Veľký plejboj, lámač ženských sŕdc a flákač. Je mužská zlatokopka. :D Záleží mu najmä na svojom vzhľade, súrodenci a mama ju lezú na nervy. Chris ho neznáša, lebo mu na strednej prebral priateľku Claru, ale ani Adam s ňou dlho nevydržal.



Shannon Maxenstonová
Adamova priateľka, ktorá chodí často na služobky a veľmi ho miluje.:) Je veľmi bohatá.



Shane Martinéz
Brat Adama a Teresy. Jeho brat je jeho veľký vzor, má veľmi rád diskotéky, videohry a sledovanie športu v TV.:)



Esme Cullenová
Šéfredaktorka konkurenčného módneho časopisu. S Miranou sa neznášajú. Je to mladšia sestra Betty. Má syna Henryho. je dosť nevyspytateľná:)



Henry Cullen
Líder punkovej kapely, ktorý je v súkromí poslušný syn. V detstve si z neho robili deti srandu, kvôli tomu, že má kučeravé vlasy a je bledý.



Salma Řouľalěnkovičová
Veselé dievča, ktoré sa vždy znenazdejky u niekoho objaví. Jej českoslovenčine málokto rozumie. Nič neberie vážne a dosť ľahko vie nahnevať ľudí. :D



Tamika Bubebbubenque
Kolegyňa Betty a podriadená Mirany. Talentovaná novinárka, neznáša klebety, hlučnú hudbu, rifle, predláčanie peroxidových blondín do ich časopisu. Nerada hovorí o svojom súkromnom živote.


Kurt Johnson
Chrisov kamarát. Občas to preženie s alkoholom, momentálne nemá stálu známu, i keď sa hovorí, že sa asi vráti k svojej ex. :D

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí