Pár informácií

Taký sumár, čo sa nazbieralo.:)


Mattel ČR ešte nevie, aké zberateľské budú u nás budúci rok.:(

Toto sú ešte dodatočné informácie z chatu.:)

- napriek avizovanému príchodu červenovlasej Silkstone Francie z predhádzajúceho chatu (Frensí, nie Francie ako český názov pre Francúzsko), Silkstone kolekcia Francie nebude pokračovať. Takže, už navždy zostanú len 4, proste nemali taký úspech ako Mattel čakal. Ja si myslím, že tie 2 z roku 2011 neboli nič moc, ale tie 2 tohtoročné boli celkom pekné. Červenovlasá Francie by bola určite zaujímavá, keďže beloška Francie asi nikdy nebola červenovlasá.

- viac Silkstone Elizabeth Taylor nebude.

- budúci rok sa objaví tretia veľká hviezda v Silkstone kolekcií. Som zvedavý, kto preberie žezlo po Grace Kelly a Liz. Môj tip je Audrey Hepburn - jej tvár už majú, má ešte stále dosť fanúšikov a hodí sa do Silkstone kolekcie.:)

- kolekcia každoročných hostesiek (v 2010 Vďakyvzdanie, v 2011 Halloween, tento rok Vianoce) s tvárou 1958 Barbie pokračuje. Čo myslíte na akú hostinu nás zoberie ďalšia bábika? Môj tip je Veľká Noc.:)

- modrý kufrík, ktorý ste videli pri reprách Barbie a Midge sa bude predávať osobite.

- budúci rok bude klasických Silkstone 6, namiesto 5. 2 už poznáme, 1 bude Ken, 1 černoška, 1 platinum label a 1 pre členov BFC.

- Midge sa predsa len asi objaví, Bill napísal: "Midge sa môže niekde objaviť mimo repro." No, keďže to napísal Bill, tak určite to nebude v Silkstone kolekcií. Čiže okrem výročnej prichádza do úvahy napríklad Midge v Barbie Look (i keď tým, čo sa nevyznajú do bábik asi by uniklo spojenie Midge s model muse bábikou s ryšavými vlasmi a Diva tvárou :) ). No dúfam, že modernú Midge uvidíme.:)

- okrem kĺbového černocha, Linda pripravuje aj kĺbového Kena belocha.


A teraz novinky o kolekcií So in Style (SIS). To, čo ste doteraz videli, bola všetko práca pôvodnej dizajnérky Stacey, ktorá kolekciu založila. Teraz prichádzajú do predaja športové sety, ktoré sú prvou kolekciou od nového dizajnéra Stephena Sumnera. Jeho vstup do kolekcie sa prejavil v kĺbových telách a v inovácií tváre Mbili (pridané zuby do zavretých pier).

Okrem športovej kolekcie navrhol aj kolekciu bábik v módnom oblečením značky Baby Phat, ktoré tiež budú kĺbové. V kolekcií budú Grace, Marisa, Kara a Chandra. Čiže prísun kĺbových tiel v štyroch farbách. V tejto kolekcií budú mať všetky klasickú Mbili tvár so zavretými ústami.

Okrem spomínaných kolekcií navrhol aj ďalšiu kolekciu s malými sestrami, tiež kĺbovú a základnú kolekciu v úzkych krabiciach bez kĺbov.

Bohužiaľ, ďalšie kolekcie od neho už neuvidíme, lebo minulý týždeň opustil Mattel. Je to spôsobené tým, že chcel navrhovať aj zberateľské bábiky (má na to talent, videl som pár jeho zberateľských prototypov), ale Mattel mu to neumožnil a tak odtiaľ odišiel a bude sa venovať písaniu kníh pre deti. Čiže, aká bude situácia so SIS o rok je veľmi nepredvídateľné. :(

No a teraz sa pozrite na novú Karu a Grace so zubami.:) Moja reakcia je rozpačitá, je to síce niečo nové, ale z väčšej vzdialenosti vyzerajú ako klasické Mbili, zblízka dosť čudne. Mohli im dať radšej tvár Pazette.:) Gracine telo sa dá využiť pre modely 8 z basics 1.0, 2.0 a Target a viaceré zberateľské bledé černošky. Karine telo sa dá použiť na černošské Holiday, topmodelky Nikki, basics 1.0 model 10, basics 3.0 model 8 a iné.:)

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí