Indiánska kolekcia

Ďalší koncept.:)


O indiánky je veľký záujem, ale Mattel už dávno žiadnu nevyrobil. :( Bola by to kolekcia 6 bábik, ktoré by sa členili po dvoch.:)

2 by boli platinum label, dizajnérske do vitriny.:)

1. by bola konvečné stelesnenie Ázie, ktorá vyháňa indiánske kmene preč. Jej ruky by naznačovali to vyháňanie, akokeby hovorila "heš,heš". Bola by bledá, šikmé oči, čierne dlhé vlasy v komplikovanom účese (niečo ako Čínska princezná 2002) a oblečenie by bolo pompézne v zlatej a červenej farbe, mnoho ozdôb a ligotavých šperkov. Tvár by bola Kayla / Lea, i keď som pôvodne chcel dať Oriental.:)

2. toto by bolo stelesnenie Ameriky, ktorá víta indiánske kmene. Jej ruky by boli vyformované v polohe vítania, pozývania.:) Bola by opálená (taký indiánsko - hispánsky mix), oči by boli širšie, dlhé čierne vlasy v dvoch hrubých vrkočoch a oblečenie by bolo také jelenicové v zemitých farbách, korálky, strapce. Tvár bola vždy, od prvého vymyslenia tejto kolekcie Tango. Hanneton bude protestovať, že je to mexicko - grécka tvár, ale pre mňa dokonalo spája Hispáncov s Indiánmi a jej nos je indiánsky.:)


Ďalšia dvojica by boli dizajnérske bábiky pre širšie masy. Obe by prezentovali indiánsku módu v zemitých farbách, mohli by zobrazovať nejaké postavy z indiánskych folklórnych príbehov. Tváre by boli Goddess (najlepšia tvár pre Indiánky) a Lara, ktorá sa tiež hodí, dôkazom je Spirit of Water.


A tretia dvojica by boli bábiky typu DOTW, jedna by mohla byť Severoamerická Indiánka a druhá Juhoamerická. Štýl odievania v štýle DOTW. Tváre by boli nostalgické, čiže Teresa 1990 a Diva 1985. :)

Dohovoril som hawk. :D:D

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí