Také sú dnes :)

A teraz sa pozrieme na to, ako sa zmenili naše stredoškoláčky.Úžasný Tentoraz ma veľmi poteší každý človek, ktorý zvládne prežiť všetok text v tomto článku.:D:D Ak sa Vám bude vidieť niečo podozrivé, tak sa pokojne spýtajte, ako je možné, prečo ma to napadlo a aký to dáva zmysel.:)


Gilian sa po svojej emo mladosti s výrazným líčením a krátkymi čiernymi vlasmi rozhodla vrátiť k prirodzenému vzhľadu, do čoho patrí jemné líčenie a pôvodná farba vlasov. V súčasnosti je úspešnou autorkou kníh pre deti a chová 6 írskych setrom. Je slobodná a spamätáva sa z rozchodu so svojím vydavateľomm, túto skúsenosť využije pri tvorbe prvého románu pre dospelých s názvom "Podlá uzávierka". :D:D


Chloe odišla z päťposchodovej rodičovskej vily do bytíka v centre Paríža stala sa tvárou parížskej undegroundovej scény so svojimi dvomi CDnosičmi "Malade" a "Je t´aime" a tým pádom zanechala imidž dievčaťa z vyšších kruhov sa stala sa avangardnou žltovláskou.:) Momentálne žije so svojím priateľom z Konga a leguánom Albertom.:) (pri tomto fotení ma veľmi zaujala táto bábika a momentálne je to moja najobľúbenejšia Goddess)


Leah sa po zmaturovaní začala zaujímať o svoj pôvodoch a zistila, že nakoniec nie je dcérou švédskeho páru, ale má korene v Severnej Amerike. Prestala si farbiť vlasy a používať výrazné líčenie a momentálne pracuje pre UNICEF a pomáha chudobným deťom v rozvojových krajinách. Jej manželom je vlastník kasína "Čierny víchor". :)

Tamika po strednej škole chcela preraziť ako spevačka, avšak nevyšlo jej to, tak išla na vysokú a po vysokej sa stala reprezentantkou firmy Mattel pre Juhoafrickú republiku. Svojich dlhých blond vlasov sa vzdala v prospech organizácie "Locks of Love" (je to organizácia, ktorá vyrába parochne pre ľudí trpiacich vypadávaním vlasov, zapríčineným rôznymi chorobami. mnohí ľudia v Amerike si dávajú ostrihať svoje vlasy, ktoré potom darujú tejto organizácií, avšak ich vlasy nemôžu byť v rôznych dĺžkach a nemôžu byť farbené, asi kvôli tomu sú v súčasnosti častejšími darcami muži aspoň podľa youtube, pretože v súčasnosti je veľmi málo žien, ktoré si vlasy nefarbia a majú vlasy v jednej dĺžke :), pravdaže Tamika by nemohla byť v skutočnosti darkyňou, ale do jej príbehu sa mi to hodí). Takže v súčasnsoti nosí prirodzený čierny krátky zostrih a chce presvedčiť aj svoje kamošky zo strednej, aby aj oni darovali svoje vlasy tejto organizácií. :D Tamika žije so svojimi tromi krátkosrstými mačkami v Kapskom meste.:)

Z Jill sa stala medzinárodná filmová hviezda, ktorá rada mení svoj vzhľad a ovláda 10 cudzích jazykov, v súčasnosti by sa rada naučila ďalšie 2 jazyky a to češtinu (momentálne natáča v Českej republike katastrofický film "Trable v Kroměříži") a slovenčinu, prvý jazyk sa určite naučí, ale mnohí Slováci sa obávajú, že so slovenčinou to nebude také ružové, keďže jej učiteľkami sú Andrea Verešová, Vierka Berkyová a Dara Rolinc. :D:D:D:D Jillinym hereckým vzorom je Oľga Kurylenko, ktorá za 5 rokov hrala v 12 filmoch a v každom mala inú farbu vlasov, ale vďaka vlasovej kozmetike od P****ne, sú jej vlasy stále zdravé bez známok poškodenia.:) Momentálne Jill chová len akvaríjne rybičky a začala vzťah s jedným hercom, ktorého meno nechce prezradiť.:D


Ako posledná na stretnutie dorazila aj Salma, ktorá sa stala redaktorkou jedného módneho časopisu. Po strednej škole stretla muža, ktorý sa jej veľmi páčil, ale začal s ňou chodiť len pod sľubom, že si nechá narásť dlhé vlasy. S mužom sa rozišla, ale vlasy jej zostali. Podľa jej pozorovania sú súčasným módnym hitom flitre, tblietky a všetko ligotavé.:) V septembri dorazí do obchodvo jej vlastná módna značka "Glittery queen".:) Momentálne žije so zaltým retrívrom Paulom, svojou dcérou Jennifer a manželom Tonym v L.A.

Hromadné fotky budú nabudúce! :)

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí