2020 bábiky

Každý rok je Mattel spomalenejší so zverejňovaním promofotiek nových zberateľských Barbie.

Momentálne sú vonku Birthday Wishes blondína, Ballet Wishes, Silka Best in Black a reprodukcia prvej Barbie na Silkstone tele na počesť 75. výročia založenia firmy Mattel. Tentokrát uvádzam aj ich kódy, aby ste si ich vedeli nájsť, keď vyjdú. :)

Tu sú ďalšie chystané:

40th Anniversary of Black Barbie GLG35
Pôvodne sme sa domievali, že Barbie bude moderná kráska oslavujúca 40.výročie prvej čiernej Barbie (predtým všetky černošky mali vlastné meno, boli kamošky Barbie, ale nikdy priamo Barbie). Avšak podľa najnovších správ bude repro prvej čiernej Barbie z 1980, ktoré sme mali ja pred desiatimi rokmi. :( Keby sme radšej dostali modernú bábiku na Model Muse tele, tvár, farba vlasov, očí a pleti by mohli byť dodržané z originálu.




Billie Jean King GHT85
V kolekcii Inšpiratívnych žien by sa mala zjaviť Barbie podľa tejto známej americkej tenistky. Ktovie akú jej dajú tvár, keďže v tejto kolekcii sú samé už existujúce Barbie tváre. :)


Jean Michel-Basquiat GHT53
Mattel vydá Barbie inšpirovanú tvorbou tohto maliara, bude to niečo v štýle Keith Haring Barbie z tohto roku. Dúfam, že to bude aspoň černoška, keď to nebude Ken. :)



Mythical Muse Dragon GHT44
Tretia a posledná Barbie, ktorá uzavrie kolekciu Mythical Muses. Táto fantasy kolekcia je známa pastelovými farbami, rôznymi tvárami pre každú Barbie a každú zataiľ navrhol iný návrhár - Jednorožca Bill Greening, Morskú pannu Amy Leeová. Diskutuje sa, žeby mohla byť inšpirovaná ázijskou mytológiou, no uvidíme. :)


Black Window Barbie GHT82
Neviem, či pôjde o komiksovú inšpiráciu ako v prípade tohtoročných X-Men Barbie alebo o Barbie podľa filmu so Scarlett Johansson, ktorý má budúci rok premiéru. :) Vieme len, že bude oblečená v bielom oblečení.


Star Wars Storm Trooper GLY29
Myslím si, že to bude len inšpirácia postavou a poňatá dizajnérsky ako tohtoročné 3 Star Wars Barbie. :)


Florence Nightingale GHT87
Ďalšia inšpiratívna žena, tentokrát zakladateľka prvej školy pre ošetrovateľky. Opäť som zvedavý na tvár, či bude bližšie k reálu alebo k filmovej verzii. :) Totižto Katherine Coleman a Frida Kahlo bábiky m iviac pripomínajú herečky z filmov ako reálne predlohy. :)



Ella Fitzgerald GHT86
Veľmi známa černošská speváčka s úžasným hlasom. Možno prvá plnoštíhla Barbie v kolekcií Inšpiratívnych žien. :) Som veľmi zvedavý na tvár. :)


BFMC 2 GHT65
BFMC 3
BFMC 4
Tri SIlky, ktoré uzavrú 20 rokov trvajúcu kolekciu.:) Som zvedavý, čo budú mať oblečené.


Music Collaboration Barbie GHT52
Zatiaľ tajný a dočasný názov, ktorý vzbudzuje špekulácie, čoskoro snáď zistíme viac. Malo by ísť o nejakú spevácku celebritu, ale zatiaľ taja o koho ide. Ešte je malá pravdepodobnosť, že to nebude súvisieť s reálnou osobou.


Kith Barbie
Ľudia si ju zvolili, Mattel vyrobí. :)

Flight of Fashion
Ľudia si ju zvolili, na jar sa objaví.


Samozrejme, že nejde o kompletný zoznam. Určite budú aj vianočné Barbie, možno aj pokračovanie kolekcie BMR 1959. Carlyle Nuera mi odpovedal na vianočné prianie a napísal, že od neho uvidíme aj bábiky na Model Muse telách a aj rôznych kĺbových. :) A vrátia sa aj nejaké staré tváre. :)

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí