Chip 2011 ??? 2012 ???

Jediná tvár ku ktorej som nevypátral rok, čiže môžeme sa len domnievať, aký je. Chip Farnsworth III je partner Poppy Parkerovej a asi deduško jej vnučky Tulabelle. Ale IT tejto tvári umožnilo aj úlet zo 60.rokov a v roku 2012 sa táto tvár objavila aj v Color Infusion. :)



Chipovia sú zaujímaví všetci, avšak ich maľba je často na mňa príliš retro alebo akokeby z animovaného filmu. Myslím si, že sú super, keď ich niekto premaľuje. Ale i napriek tomu Chipa mám oveľa radšej ako Poppy a beriem to len kao malú chybičku a viem si nejakého Chipa predstaviť u seba.:)

2012 Baby It´s You Chip Farnsworth III
Chip v sete s Poppčou. Set môžete vidieť aj u Jitky a aj u Lenky. Je to skvelý úvod pre túto postavu, pretože keď mi povie niekto 1. polovica 60. rokov, predstavím si miekoho, kto vyzerá ako tento Chip. Má zaujímavý sčasti flokovaný, z časti našitý účes. :) Tie vrchné vlasy sú dosť dlhé, môžete sa presvedčiť u Jitky: http://jitacopi.blog.cz/1207/charlieho-zmena-imidze
Lenka ho ostrihala, čo môžete vidieť na druhej fotke.

http://jitacopi.blog.cz/1207/barbara-a-charlie

http://nauriel.blog.cz/1305/1-majovy-pruvod

2012 My generation Chip Farnsworth III
Chip viac neformálny, s dlhšími blond vlasmi. Áno, on je šedivý, ale nevadí mi to. Skvelo reprezentuje nonkomformistu, umelca a intelektuála 60.rokov.:)


https://www.flickr.com/photos/53915760@N04/7985475818/sizes/c/


2012 Color Infusion Style Lab: Subject K
Exotický cudzokrajný "mačo" s francúzskymi fúzikmi, škandinávsky modrými očami, pleťou Taliana a vlasmi Španiela je zaujímavý mix a myslím si, že zo štvorice "NeChipov" je najviac obľúbený, i keď v našich končinách je asi skôr pomenej v obľube. :) Momentálne si ho kúpil zberateľ, ktorý je známy "strihač" vlasatých chlapcov, ale zatiaľ si chalan udržiava vlasy na hlave, prvá fotka je práve od neho. :D

https://www.flickr.com/photos/ed_doll_boy/14862011191/sizes/c/

http://woodsky.free.fr/LBX/Images/REFFR/FR/12StyleLabSubjectK.jpg

2012 Color Infusion Style Lab: Subject L
Štandardný Európan s dhšími vlasmi - hnedooký a tmavovlasý. Obľúbil som si ho najmä po tom, čo Jitka napísala, že sa podobá na mňa, čo bolo jedna z najkrajších vecí, ktoré mi niekto napísal - prirovnať ma k chlapcovi od IT, to nezažijete každý deň. :D Samozrejme mohlo to byť zo srandy, ale aj tak ma to potešilo.:)


https://www.flickr.com/photos/53443860@N08/8496618499/sizes/z/



http://woodsky.free.fr/LBX/Images/REFFR/FR/12StyleLabSubjectL.jpg


2012 Color Infusion Style Lab: Subject M
Jemný možno Ír. Napriek tomu, že oceňujem, že nemá také fúzy ako dvaja nad ním a má krásnu farbu vlasov. Je pre mňa až na 3. mieste v tejto kolekcii, ˇi keď predsa len je to tesné, pretože pri tvorbe tohto článku som ho konečne videl na iných fotkách ako doteraz na tých dvoch, čo som poznal.


https://www.flickr.com/photos/53915760@N04/8180143865/sizes/c/


http://woodsky.free.fr/LBX/Images/REFFR/FR/12StyleLabSubjectM.jpg

2012 Color Infusion Style Lab: Subject N
Zaujímavý Nór. Ale keďže platinu veľmi nemusím a pripadá mi byť najmenej zaujímavý, mám ho na 4. mieste. :) Ale myslím si, že tu na blogu bude mať širokú fanúšikovskú základňu, tak kao je to na flickri, kde je určite častejší ako dvaja nad ním.:) Avšak účes má naozaj skvelý. :)

http://woodsky.free.fr/LBX/Images/REFFR/FR/12StyleLabSubjectN.jpg


https://www.flickr.com/photos/ironka/14139277902/sizes/c/

2013 Barefoot in the Park: Chip Farnsworth III as Paul Bratter
Chip sa zahral na Roberta Redforda, podoba nie je až taká silná. Na flickri sa mi nedá ukradnúť žiadna obstojná jeho fotka, škoda, že ho Mary nenafotila aspoň v krabici so sieťkou na hlave, to by sa super kradlo.:) Takže, len promo. K tomuto Chipovi je aj Poppy ako Jane Fonda.:)


http://woodsky.free.fr/LBX/Images/REFFR/PP/13BratterLoversPaulCloseUp.jpg


2014 Code Name: Arm Candy Chip Farnsworth III
Zatiaľ posledný exemplár tejto tváre - taký Timothy Dalton ako James Bond alebo slovenský herec Ján Koleník ( První republika), prípadne známy hollywoodsky herec Patrick Dempsey. :) Ešte nie sú jeho reálne fotky.:(


Nabudúce túto rubriku ukončíme poslednými tromi tvárami v jednom článku.:)

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí