Druhá séria čoskoro :)

Dnes som dopísal 2. sériu príbehov.:) Dnes Vám poskytnem pár informácií.:)



Stále sú aktuálne tieto 2 články s charakteristikami postáv:

Čo sa týka postáv oddýchnete si od Nadii, Mirany, Kurta, Tamiky, Michelle, Allison, Niny.

Ani v druhej sérií sa nestretnete s Alanom a Salmou.

Jill a Wendell sa objavia menej často.

Konečne dostanú priestor Vanessa, Leah, Shane, Henry - postavy, ktoré v 1. sérií nedostali priestor.

Uvidíte Teresu, Betty, Esme, Chrisa, Jakea, Joan, Midge, Nikki, Acherona, Adama, Amy, Bellu A NOVÉ POSTAVY!!

Niektoré odhalím teraz a jednu doplním po jej objavení sa v príbehu.:)


Wendell Beachcomb
Tak jeho už poznáte.:) Povolaním je novinár a režisér dokumentov o prírode. Miluje zvieratá a rád z mesta cestuje k rodičom na vidiek. Vyrástol vo veľmi bohatej rodine, ale nie je namyslený. Miluje Jill a svoju fenku chrta Barbarellu. Má problémy so svojím bratom Deanom.



Caroline Beachcombová
Wendellova mama, pôvodným povolaním veterinárka, tiež miluje zvieratá. Je veľmi starostlivá a bojí sa o svojich synov, nemá rada, keď sa hádajú. Je to typ milej skorosvokry.:)



Murron
Tiež ju poznáte. Nasťahovala sa do nového mesta, nikoho tu nepozná. Je veľmi milá, pochádza zo Škótska. Pracuje ako interiérová dizajnérka. Je dosť nesmelá a nevyliečiteľná romantička. V predchádzajúcom bydlisku mala platonickú lásku a aj v tomto meste sa nájde objekt pre ňu (ak nie 2 :D).




Patrick
Exmanžel Betty a otec Teresy, Adama a Shanea. Je veľmi nezodpovedný, opustil Betty, keď boli deti ešte malé, málokedy sa spolu stýkajú. Je podnikateľ.



Whitney
Je Patrickova manželka. Je trošku "jednoduchá". Bola kedysi Miss a tvárou vlasovej kozmetiky. Teraz má nechtové štúdio. S Patrickovymi deťmi nemá dobré vzťahy.



Nichelle
Chrisova ex, chcela veľa detí a hneď svadbu, Chris sa zľakol a rozišli sa. Ona skončila na psychiatrii, on sa stal alkoholikom a veľmi pribral.



Clara
Chrisova ex - veľmi obľúbené dievča, zlomila Chrisovi srdce, keď ho podviedla s Adamom, ktorý ju však potom nechal. V súčasnosti má veľa problémov.


Cha Cha
Je Chrisova ex, je dobrá a milá, ale je upírka a keby Chris chcel s ňou žiť, musel by sa mnohých vecí vzdať. Je to lekárka.:)


Tak tu to máte. Nafotené nemám, takže na príbehy budete musieť ešte počkať.:)


Orlando Greenleaf
Vlastní sieť pedajní s rastlinami a záhradnými potrebami, okrem toho vedie rôzne environmentálne organizácie. Je veľmi spätý s prírodou. Je vegetarián, v minulosti bol vegán. Veľmi muluje svoju snúbenicu Keiru.:) A je veľký fanúšik série Pán prsteňov.


Keira
Je typ "cicušky" z nákupného centra. Sleduje módne trendy, necháva sa vydržiavať Orlandom. Veľmi málo konzumuje jedlo. A má veľmi hlučný a častý smiech.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí