Diabol sa volá Erin

Vždy som si myslel, že bábiky od IT pre mňa nie sú a že na Barbie nemajú. Ale odkedy mám Asha a Katka - Zmrzlinka ma zaplavuje stále nejakými odkazmi na IT bábiky, začal som nad nimi uvažovať.:)



Za najkrajšiu IT som donedávna považoval túto Lenkinu Lady in Red Erin:


http://nauriel.blog.cz/1212/lehce-zimni-victoria

Ale postupne sa na jej úroveň dostáva jej kolegyňa s rovnakým menom a tvárou - High and Envy Erin. Tá tvár je najkrajšia, akú IT má, spája v sebe tvrdosť spojenú s jemnosťou, eleganciu, sviežosť, mladosť. Nie je až tak drsná ako väčšina IT, no nie je taká presladená ako Barbie. V tejto mutácií má veľmi vzácny odtieň vlasov (myslím tie červené) a je proste sexy. Má aj retro náboj, ale aj metalový. účes je dokonalý a dĺžka luxusná. Aj pôvodné oblečenie je krásne. A naviac som presvedčený, žeby pre Asha bola najlepšou partnerkou (i vďaka čiernym prameňom). :D :D Je jediná o ktorej som kedy od IT seriózne uvažoval.:)

Ale ešte stále sa viem vrátiť do reality. Dať vyše 100 dolárov za jednu bábiku je pre mňa príliš veľa. Svojich bábik Barbie sa proste neviem vzdať v prospech Erin - pripadá mi to, ako keď muž (okolo 50) opustí svoju ženu kvôli mladšej a tým pádom zlikviduje svoje zázemie, ktoré so svojou ženou budoval toľké roky. :)

Ale snívať niekedy treba, snívanie ešte nie je nevera. :D :D Tak si vychutnajte tohto červenovlasého diabla. :D








http://www.flickr.com/photos/31032880@N08/8003038198/sizes/z/in/photostream/


http://www.flickr.com/photos/supertabbycakes/7985948033/sizes/z/in/photostream/


http://robing-roville.blog spot.sk/2012/10/high-end-envy-erin-let-your-hair-down.html

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí