Informácie z chatu s dizajnérmi ohľadom 2012 a 2013 bábík

Teraz niekedy bol chat s dizajnérmi, ani som o tom nevedel, ale nevadí, získal som nejaké info.:)



Sú to bohužiaľ len malé útržky a dosť veľa vecí je nejasných.:( Preto občas pripíšem aj niečo za seba. :D

Poďme na to.:)

- ohľadom bábiky zo sveta Brazílie sa neobjavilo žiadne info, možno by mohla byť v 2013. :)

- bábika USA bude a je potvrdené, že bude v havajskom štýle a bude mať zatvorené ústa (čiže zatiaľ nie je z hry žiadna tvár, ktorú sme navrhli :) ). Bohužiaľ, bude sa predávať len vo Walmarte.:(

- Empress of the Alien bude dizajnérska bábika z rovnakej kolekcie ako bola Goddess of Galaxy. Čiže sci-fi bábika, bude v predaji v júni/ v červnu a bude mať tvár Goddess.:) Obrázok uvidíme ďalší mesiac.

- možno budú ďalšie Twilight bábiky. Mohli by byť zaujímavé, napríklad taký Jasper či Rosalie s tvárou Goddess? :) Alebo tá krátkovlasá Indiánka Lea? I keď ja by som bral nejakého indiánskeho vlkolaka okrem Jacoba, tí herci majú super črty tváre, boli by z nich super Kenovia, ak by nemali gumené vlasy. :(

- bude halloweenská zberateľská Barbie v gothickom štýle.:) Ten nápad sa mi pozdáva, len dúfam, že nebude mať tvár 1958 Barbie.:( Ale hádam nie, hosteska s tou tvárou bola už minulý rok a tento rok bude vianočná hosteska, takže by to mohla byť moderná Barbie.:)

- budú 2 bábiky sesternice Barbie Francie. Budú Silkstone. Jedna bude černoška v ružovom chlpatom kožúšku a druhá bude platinová blondína bez ofiny a s mačkou.

- čoskoro sa dočkáme obrázku Barbie Katniss z filmu a knihy Hunger games/ Hry o prežitie.

- je tu možnosť mať aj viac bábík podľa filmu Hunger Games, pokiaľ bude film komerčne úspešný.:) To by mohlo znamenať mať Kena podľa Lennyho Kravitza alebo Woodyho Harrelsona s vlasmi, či strelene oblečenú Elisabeth Banks. Ale najpravdepodobnejšie je, že dostaneme Kenov podľa Josha Hutchersona a Liama Hemswortha.:)


- ako každý rok, aj tento rok bude Barbie od Boba Mackieho.

- kolekcia, ktorá nahradí Basics, ak ju vyrobia bude v roku 2013 a mala by byť zameraná na prezliekanie, čiže možno balíčky oblečenia? :) Bohužiaľ, ešte táto kolekcia nedostala zelenú.:(Ak dostane zelenú, bude v predaji na jar 2013.:)

- budúci rok by mohla byť Výročná Midge k 50. výročiu prvej Midge, dúfam, že to bude dlhovlasá Diva.:)

- čo sa týka reprodukcií starých bábík v hre je kolekcia oblečenia 1600 Fashions, Hovoriaca Barbie z konca 60.rokov a bábiky zo 60.rokov, ktoré sa predávali iba v Japonsku.:)

- Bábiky zo sveta budú pokračovať aj v roku 2013.

- budúci rok by mali byť bábiky podľa veľmi známych dizajnérov a značiek.

Myslím si, že je tam pár zaujímavých vecí.:)

-

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí