Katalóg 2007

Tento katalóg nás prevedie temnou dobou hobitiou.:D Formát tohto katalógu je dosť zvláštny, preto je každá strana naskenovaná osamote a nie ako dvojstrana. Katalóg je dosť hrubý, ale neskenoval som strany so spoločenskými hrami, Polly pocket, školskými potrebami, puzzle, iným licenčným tovarom, stranami na vymaľovávanie a kreslenie.


Obálka:


Kontroverzná Barbie s Tannerom vo svete v predaji v roku 2006, u nás až v 2007:


Príhovor s wave C Barbie a Silkstonkami z roku 2006:


História Barbie, je zaujímavé, že v roku 2007 ju spracovali, ale úžasné obrázky ju sprevádzajú - pôvodné miniprincezné s malými hlavami a vyzliekateľným oblečením, ff Kayla s nábytkom a vlna U ff.



Princezná z ostrova:

Rosella:



Luciana, ktorá mohla mať inú tvár, keďže jedna zo slúžtičiek boal tiež Summer. A Ken, ktorý stelesňuje úpadok princov z filmov, pred ním boli všetci princovia kĺboví, s česateľným ivlasmi a komplikovanejším oblečením:



Príslušenstvo:


Shelly z filmu, bohužiaľ chýbajú slúžtičky, ktoré by si zaslúžili byť v tomto katalógu:


Elina, bola na klasickom belly button, nebola hobitkou:


V roku 2007 boli vedľajšie víly trošku zvláštne, čo sa týka tvárí, tiel a celého dizajnu, vôbec nevyzerajú ako Barbie:

Lumina:


Drobnosti:


Miniprincezné s väčšími hlavami a tvrdými topmi, čiže nie bohviečo v porovnaní s tými z 2006


Nábytok pre malé princezné:



Popoluška a Šípková Ruženka, našťastie boli na klasických belly button telách na rozdiel od baletných verzií, ktoré boli hobitky:



Snehulienka a malé bábiky, bohužiaľ teraz som si všimol, že som nenaskenoval stranu so spiacou Šípkovou Ruženkou, doplním nabudúce:


Barbie pre najmenšie dievčatá a Shelly, ktoré vyzerajú ešte celkom pekne.:)




Svadobná Barbie, ktorá tým, že mala túto mladistvú tvár a nižšie telo, pôsobila na 14 a niektorí zberatelia ju brali len ako dievčatko, čo sa hrá na nevesty, naviac v reáli nemala také krásne vlasy ako tu, jej účes bol asi taký ako má moja Cha Cha. Ken patrí pre mňa k najlepším Kenom posledných rokov, i keď bol zombík, ale mal tmavé vlasy a oblečenie, ktoré nie je len 1 kus. Škoda, že som sa dal prehovoriť kamošmi a nekúpil som si ho.:(


Strana pre prívržencov koní. Barbie na koni bola nakoniec vyrobená s tvárou Barbie 2005 zatvorené ústa:



Nábytky s bábikami + hore je votrelkyňa z roku 2006s telom belly button a GG tvárou:


Nábytky bez bábik:



Plážová Barbie a Ken poslednýkrát v katalógu, od ďalšieho roku ich už vynechávajú.:(

Plážové kamošky, ktoré bohužiaľ naživo neboli také krásne, ako tu. Podľa týchto fotiek by osm si ich i napriek hobitiemu telu nakúpil všetky. Ale Summer mala síce naživo tvár Lara, ale vôbec nebola taká krásna ako na obrázku, aspoň že druhá verzia sa predávala s tvárou Summer 2003 a tá bola oveľa krajšia. Teresa nemala tvár Summer 2003, ale Teresa 2006, potom bola aj druhá verzia s tvárou Barbie 2005. No a Nikki nebola Asha, ale Nikki 2006.

Smrť pre fashion fever - hobitie telá, ešte väčšie hlavy, namiesto túb klasické krabice a vyhodenie nádherných tvárí ako sú Teresa 1990, Mackie, Kayla a iné, nahradili ich tváre, ktoré aj tak potom postupne "vyhynuli". :D Taktiež zaradenei šiat pre princezné do kolekcie ff je šialenosť. :( Aspoň, že oblečenie nebolo všetko ružové a ligotavé, i keď jediné ružové šaty z tejto strany vlastním. :D. Teresa pravdaže nebola tvár Summer, ale vlastná tvár.


Oblečenie fashion fever bolo vtedy ešte rôznorodé, sám zbožňujem ten set s tričkom a riflami, šaty s kožušinkou ste mohli vidieť u Annuki na jej Happy birthday Ken Barbie.


4 kolekcie na jednej strane, jarná Barbie a kolekcia Chic sa predávlai aj ako hobitky aj ako klasické belly button, jam ám klasickú chic Teresu.:) Obe Teresy na fotkách boli nakoneic s tvárou Teresa 2006, nie Summer.



Zberateľské bábiky, stále nechápem, prečo u nás boli až 2 Silkstone s veľmi vysokými sumami. Cinco de Mayo a Irish dance sú stále populárnymi bábikami:



V roku 2007 boli ešte myscenky na vrchole svojej slávy, taktiež v dobách hobitiek boli ony, tými ktoré mali štandardné belly button telá, ktoré si kupovali ľudia aj na pretelenie hobitiek.:)



Pre mňa najlepšia kolekcia my scene všetkých čias, úžasné maľby, vlasy a krásne šaty. Len škoda, že Chelsea má asi kanelokan, nie saran.:( Počkám si, čo povie Hanneton.:)


Tieto myscenky sú výnimočné so svojimi otvorenými ústami, roky boli prísunom tiel pre nepohyblivé bábiky.:D


Túto kolekciu mám celkom rád, najmä Chelseu. Ale vždy mi na nich vadili tie prúžky, čo majú vo vlasoch, je to niečo ako Monster high Cleo.


Jedna z mojich najobľúbenejších my scene kolekcií, takmer som si kúpil Delancey. Zbožňujem ich riflové oblečenie.



Táto Barbie je stratená v katalógu, lebo je až nak onci katalógu za polly pocket, my scene a spoločenskými hrami.

Úplne posledná strana s česacou hlavou, ktorá má aj ruky. :D:D

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rok 2022 v znamení tvárí

Tváre v roku 2021

Rok 2020 v znamení tvárí